Pentru a preîntâmpina dispariția produselor din coșul de cumpărături, vă rugăm să vă logați în contul de client, sau să creați unul înaintea plasării comenzii. Vă mulțumim!
Stoc Epuizat Ulei de masaj de relaxare si hidratare cu lamaita si galbenele Yamuna 1000 ml, art 43729

YAMUNA ULEI DE MASAJ CU LAMAITA SI GALBENELE

ULEIUL NU ESTE PREVAZUT CU POMPA.

Yamuna ulei de masaj cu lamaita si galbenele(roinita) are efect de improspatare, revigorare si calmare. Se spune ca ajuta in conservarea tineretii. Strabunii nostrii cunosteau galbenelele ca fiind o planta cu efect dezinfectant si fungicid. Yamuna ulei de masaj cu lamaita si galbenele se recomanda pentru masajul de relaxare, precum si pentru ingrijirea pielii cu probleme dermatologice. Nu contine componente artificiale pentru culoare sau aroma, nici substante de origine animala.Yamuna ulei de masaj, datorita proprietatilor anti-inflamatorii si antiseptice ale galbenelelor, acestea sunt folosite adesea in preparate ce atenueaza arsurile solare, exemele, muscaturile de insecte si alte iritatii usoare ale pielii.

Galbenelele sunt flori originare din Asia de Sud-Vest, Europa de Vest si din zona Mediteraneana. Inca din Evul Mediu petalele de galbenele erau considerate "sofranul saracului". Floarea de lamaita din Yamuna ulei de masaj este una dintre cele mai aromate plante ce are un vestit remediu pentru afectiunile respiratorii si in egala masura un dezinfectant care distruge virusurile si bacteriile. Lamaita este o planta arbusti, originara din zonele temperate sau subtropicale ale Americii de Sud, mai exact din Peru, Chile, Argentina, Paraguay. Yamuna ulei de masaj cu lamaita si galbenele se foloseste mai des in lunile de vara, deoarece continutul de lamaita degaja un miros mai puternic, citric. Frunzele de lamaita contin flavonoide, acizi fenolici, linalol si citromelai. 

UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor.  A NU se consuma pe cale orala!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Ulei de masaj de relaxare si hidratare cu lamaita si galbenele Yamuna 1000 ml, art 43729

  • Producător: Yamuna
  • Cod produs: 00006798
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
La cumpărarea acestui produs veți primi 5,60 Lei în contul de client, dacă sunteți autentificat.
  • 70,00 Lei

Etichete: Ulei de masaj de relaxare si hidratare cu lamaita si galbenele Yamuna 1000 ml, art 43729, 00006798, Consumabile Lichide

Loading...