În această perioadă, din cauza numărului ridicat de comenzi, este posibil să existe întârzieri în procesarea și expedierea comenzilor. Vă mulțumim pentru înțelegere.
În zilele de 29 și 30.11 nu vom lucra, comenzile se vor expedia începând cu data de 02.12.2021. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Informatii Livrare si Plata

Dragi clienti,

Ridicarea personala a comenzilor se poate face de la depozitul Inter Cosmetics SRL, din Bucuresti, str. Atelierele Noi nr. 37, sector 1 (zona Calea Giulesti), de luni pana vineri intre orele 10-17.


Livrarea coletelor se face intr-un interval cuprins intre o zi si cinci zile lucratoare, in functie de modalitatea de livrare aleasa, din momentul in care coletul pleaca din sediul Inter Cosmetics SRL (nu de la plasarea comenzii). Timpul de procesare al comenzii, din momentul plasarii si pana in momentul predarii catre curier, este de 1-3 zile lucratoare.

Tarifele practicate de societatea noastra pentru expedieri sunt dupa cum urmeaza:


Posta Romana
Transport in Romania, plata ramburs: 13 lei (transport gratuit de la o valoare de 150 lei)
Transport in Romania, plata in avans cu cardul: 7 lei
 
Daca ati optat pentru Posta Romana va rugam sa ne lasati numele si adresa din cartea de identitate, deoarece ridicarea coletului se face doar in baza acesteia . Nu expediem colete prin posta in sistem Post Restant.

 

Livrare prin curier rapid in Bucuresti:  Fan Courier, Urgent Cargus sau  Bookurier

Bookurier :Taxa de transport in Bucuresti este de 10 Ron, la o comanda de peste 150 Ron, transportul este Gratuit.  

Fan Courier: Taxa de transport in Bucuresti este de 12 Ron, la o comanda de peste 260 Ron, transportul este Gratuit. 


Livrare prin curier rapid in Romania: Fan Courier, Urgent Cargus, DPD, Bookurier (alegerea firmei de curierat se face atat in functie de optiunile clientului, cat si de km suplimentari care sunt perceputi pentru anumite localitati din Romania).

Taxa de transport este de 19 lei, indiferent de greutatea coletului, la o comanda de peste 260 lei transportul este GRATUIT.

Pentru livrarea sâmbăta nu se percepe o taxă suplimentară, dar se va face doar in localitățile reședință de județ. 


Transportul gratuit pentru comenzile achitate in avans, cu cardul sau prin virament bancar in cont ING sau BT, se ofera de la urmatoarele praguri:

Pentru Posta Romana oriunde in Romania- de la 100 lei

Pentru curierat rapid in Bucuresti- de la 120 lei

Pentru curierat rapid oriunde in Romania- de la 200 lei.

Produsele cu elemente fragile (piese din sticla sau plastic - cum ar fi ucenicii de coafor si cosmetica, lupele cosmetice, mesele de manichiura, aparatele tip vapozon, paturile de cosmetica si masaj, scaunele de pedichiura, gentile pentru farduri de tip Beauty Case) se trimit cu deschidere la livrare, serviciu platit de Inter Cosmetics SRL, doar daca sunt expediate prin Urgent Cargus sau Fan Courier. Va rugam sa verificati la primire, in prezenta curierului, integritatea produselor, orice reclamatie ulterioara privind integritatea obiectelor nu va fi luata in considerare.

Daca nu sunteti sigur daca produsul pe care l-ati comandat sau doriti sa il comandati are serviciul de deschidere la livrare inclus, va rugam sa ne contactati pentru a va comunica acest lucru.


Ridicarea personala a comenzilor se poate face de la depozitul Inter Cosmetics SRL, din Bucuresti, str. Atelierele Noi nr. 37, sector 1, de luni pana vineri intre orele 10-17. Ridicarea personala a comenzilor se va face dupa confirmarea telefonica efectuata de un operator Cosmetics Online.


Pentru celelalte comenzi, optional, se ofera serviciul de verificare a continutului coletului inainte de achitarea lui, doar pentru livrarile prin Fan Courier. Costul aditional pentru acest serviciu este de 5 lei, iar clientul trebuie sa ne anunte de acest lucru in sectiunea de observatii din pagina plasarii comenzii. Deasemenea, pentru a se putea oferi acest serviciu, este necesara achitarea in avans a transportului (19 lei+ 5 lei), suma care nu se va mai inapoia clientului in caz de neacceptare a coletului. Achitarea in avans se poate face prin virament bancar sau cu ajutorul unui card bancar. 


 

Livrare comenzi catre tarile din UE

Pentru comenzile din tarile din Uniunea Europeana, transportul se va face prin Curier sau posta, cost transport 100 lei.

Plata comenzii se va face in Avans, in cont PayPal, transfer bancar, Western Union sau online, cu cardul, in momentul finalizarii comenzii. 


Termen de livrare:

Posta Romana este intre 2 si 5 zile in Bucuresti si in tara.

Curier in tara este intre 24 si 48 ore in tara.

Curier in tarile UE este intre 4 si 5 zile.

   

Comenzile cu o valoare a produselor sub 25 lei trebuiesc achitate in avans, prin virament bancar sau direct cu cardul.


INFORMATII PLATA

Plata se poate face in urmatoarele moduri:
1. Ramburs, la primirea coletului, prin curier sau posta, doar pentru comenzi interne.
2. In avans, prin virament bancar in cont ING sau Banca Transilvania. Dupa efectuarea comenzii, clientul va primi pe email factura si instructiunile pentru efectuarea platii direct in contul bancar, atat pentru comenzi interne cat si externe, fara plata altor comisioane suplimentare cerute de Inter Cosmetics SRL. Pentru platile efectuate cu numerar la ghiseul bancilor este posibil sa fie percepute anumite comisioane, incasate de catre banca, care nu se vor lua in calcul la achitarea valorii comenzilor.
3. In avans, cu cardul, utilizand platforma EuPlatesc.ro., recomandat atat pentru comenzi interne cat si externe.


Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).
Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard
4. Prin Paypal sau Western Union, recomandat doar pentru comenzi externe.

Loading...