Pentru a preîntâmpina dispariția produselor din coșul de cumpărături, vă rugăm să vă logați în contul de client, sau să creați unul înaintea plasării comenzii. Vă mulțumim!
Din cauza temperaturilor ridicate există posibilitatea ca anumite cartușe de ceară să prezinte scurgeri în zona roll-on-ului. Vă rugăm să luați în considerare acest lucru în momentul plasării comenzilor dvs.

Regulament Cashback

Prin sistemul cashback clientul primeste înapoi în contul său de pe www.cosmetics-online.ro un anumit procent din valoarea produselor, așa cum este specificat pe pagina fiecărui produs participant la program. În momentul plasării comenzii, clientul poate vedea la rubrica "cashback" de pe confirmarea de comandă primită suma bonus pe care urmează să o primească pentru toată comanda plasată. Suma se va primi într-un portofel electronic, pe care clientul îl poate vedea accesând contul său. În portofelul electronic se poate vedea numărul comenzii pentru care a primit suma bonus, dar și comenzile unde a cheltuit din suma bonus. 

Suma bonus se va primi într-un termen de 15-20 de zile de la expedierea unei comenzi, Pentru produsele care sunt returnate nu se va acorda suma bonus. Suma bonus se poate folosi la următoarea comandă pe www.cosmetics-online.ro sau se poate acumula pentru o utilizare ulterioară, în termen de 12 luni. Suma acordata bonus se poate folosi exclusiv pentru plata unei viitoare comenzi. 

În momentul acordării sumei bonus clientul va primi și o notificare pe adresa de email furnizată, prin care este înștiițat de acest lucru. 

Sistemul cashback este valabil doar pentru clienții care plasează comenzi pe www.cosmetics-online.ro fiind autentificați în contul de client. 

Pentru folosirea sumei bonus, trebuie introdusă suma dorită din totalul disponibil în căsuța "Portofel" din coșul de cumpărături sau din pagina de plasare a comenzii. Dacă sunt erori la aplicarea sumei bonus sau la primirea sumei, clienții sunt rugați să ne contacteze. 


Loading...