Pentru a preîntâmpina dispariția produselor din coșul de cumpărături, vă rugăm să vă logați în contul de client, sau să creați unul înaintea plasării comenzii. Vă mulțumim!
Din cauza temperaturilor scazute vă rugăm să nu deschideți produsele pentru cel puțin 60 de minute de la primirea lor, pentru a nu risca deteriorarea acestora în caz de îngheț. Vă mulțumim!

Termeni si Conditii

Va multumim pentru vizita !

Va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in conditii adecvate a site-ului www.cosmetics-online.ro Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Daca aveti vreo nelamurire inainte de a face vreo comanda, va rugam sa ne scrieti la adresa cosmeticsonline2011@gmail.com.
Inter Cosmetics S.R.L., in calitate de administrator al site-ului www.cosmetics-online.ro isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina "Termeni si conditii" in orice moment.
Website-ul Cosmetics-Online.ro funcţionează conform prevederilor legale ale statului român, fiind operat de către S.C. Inter Cosmetics SRL, CUI: RO 34471894,  J40/5491/2015, cu sediul social in Bucuresti, str. Rusetu nr. 10, apt. 10 si punctul de lucru in Bucuresti, str. Atelierele Noi nr. 37.

Precizari prealabile

Anumite produse vandute pe www.cosmetics-online.ro sunt destinate uzului profesional, de catre persoane calificate. Folosirea acestora de catre persoane care nu au o calificare in domeniu poate duce la accidentari sau nerealizarea efectelor dorite. Inter Cosmetics SRL nu isi asuma nicio responsabilitate in ceea ce priveste eventualele daune sau neplaceri ce pot aparea in cazul folosirii acestor produse de catre persoane necalificate (ex: adezivul permanent pentru gene, frezele electrice pentru manichiura, diferite aparate cosmetice, ceara pentru epilat, etc).


Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul aparatelor electrice prezentate pe site include taxa pentru Timbrul Verde.  Pretul final platit de client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se poate adauga costul de transport, detaliat in pagina de finalizare a comenzii. Societatea noastra nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Voucherele sau alte modalitati de fidelizare nu sunt transferabile si nu pot fi cumulate.

Livrarea coletelor se face intr-un interval cuprins intre o zi si cinci zile lucratoare, in functie de modalitatea de livrare aleasa, din momentul in care coletul pleaca din sediul Inter Cosmetics SRL (nu de la plasarea comenzii). Timpul de procesare al comenzii, din momentul plasarii si pana in momentul predarii catre curier, este de 1-3 zile lucratoare.

Livrarea coletelor se poate face prin intermediul Postei Romane sau cu firme de curierat. Clientul poate alege metoda de livrare dorita in momentul plasarii cererii de comanda pe site. 

Pentru clientii care doresc deschiderea coletului la livrare, acest serviciu se poate oferi contra cost (5 lei) si este valabil doar pentru coletele trimise prin firmele de curierat Fan Courier si Urgent Cargus. Deasemenea, pentru a se oferi acest serviciu, este necesara achitarea in avans a transportului (15 lei+ 5 lei = 20 lei), suma care nu se va mai inapoia cumparatorului in caz de refuzare a primirii coletului. Achitarea in avans se poate face prin virament bancar sau direct cu cardul. 

Produsele cu elemente fragile (piese din sticla sau plastic - cum ar fi ucenicii de coafor si cosmetica, lupele cosmetice, mesele de manichiura, aparatele tip vapozon, paturile de cosmetica si masaj, scaunele de pedichiura, gentile pentru farduri de tip Beauty Case) se trimit cu deschidere la livrare, serviciu platit de Inter Cosmetics SRL, doar daca sunt expediate prin Urgent Cargus sau Fan Courier. Va rugam sa verificati la primire, in prezenta curierului, integritatea produselor, orice reclamatie ulterioara privind integritatea obiectelor nu va fi luata in considerare.

Daca nu sunteti sigur daca produsul pe care l-ati comandat sau doriti sa il comandati are serviciul de deschidere la livrare inclus, va rugam sa ne contactati pentru a va comunica acest lucru.


Ridicarea personala a comenzilor se poate face de la depozitul Inter Cosmetics SRL, din Bucuresti, str. Atelierele Noi nr. 37, sector 1, de luni pana vineri intre orele 10-17.


Politica de confidentialitate si de securitate a datelor

Inter Cosmetics S.R.L. se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti, mai putin catre colaboratorii directi, unde accesul la anumite date este necesar pentru realizarea serviciilor (firme de contabilitate, procesatori de plati, companii de curierat etc.). Inter Cosmetics SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Inter Cosmetics SRL va folosi datele personale ale utilizatorilor in scopul de a-i notifica asupra ofertelor promotionale si asupra noutatilor prin newsletter-ul site-ului si de a transmite cupoane, felicitari sau alte mesaje. Datele personale introduse de utilizatori sunt necesare pentru confirmarea comenzii, pentru livrarea produselor comandate si pentru o colaborare ulterioara optima intre Inter Cosmetics SRL si clientii sai. Daca clientul nu mai doreste primirea newsletter-ului, se poate dezabona printr-un simplu click pe link-ul primit prin email de la Inter Cosmetics SRL.

Inter Cosmetics SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.cosmetics-online.ro, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs explicit. In concordanta cu legile aplicabile in Romania, Inter Cosmetics SRL declina orice raspundere privind garantiile directe sau indirecte, inclusiv caracterul comercial al produselor.

Utilizatorii site-ului sunt direct si singurii raspunzatori de informatiile introduse (adresa de email, numar de telefon, adresa de livrare) pentru prelucrarea comenzilor sau primirea notificarilor privind produse sau comenzi.  Inter Cosmetics SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare de eventualele prejudicii cauzate de introducerea unor informatii eronate, de care nu a fost instiintata ulterior, pentru a le putea corecta, daca este posibil. 

Inter Cosmetics SRL isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica continutul site-ului fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

Contractul intre Vanzator si Cumparator se considera incheiat in momentul confirmarii expedierii comenzii plasate, de catre Vanzator. Confirmarea se poate face prin email / sms, in momentul in care cumparatorul este notificat ca, cererea de comanda plasata de el pe site are status-ul "Comanda expediata" si mentionarea firmei de curierat si a numarul AWB, fara a mai fi necesara o confirmare de primire din partea Cumparatorului, sau telefonic, la solicitarea Cumparatorului,  Odata contractul incheiat, deci confirmarea expedierii comenzii plasate, cumparatorul are obligatia de a achita contravaloarea produselor plus eventualele costuri de transport implicate, care i-au fost aduse la cunostinta anterior, in pasii de plasare online a comenzii. In momentul confirmarii comenzii de catre Vanzator, se realizeaza o acceptare completa a termenilor Comenzii.  Vanzatorul nu considera in nici un moment o cerere de comanda plasata pe site care nu are status-ul "Comanda Expediata" ca avand valoarea unui Contract. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

Drepturile de autor

Intregul continut al www.cosmetics-online.ro este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricăror elemente apartinand site-ului www.cosmetics-online.ro se pedepseşte conform legilor in vigoare. Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea S.C. Inter Cosmetics SRL si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora.

Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa cosmeticsonline2011@gmail.com.

Declinarea responsabilitatii

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (culoare, aspect, ...). Echipa Inter Cosmetics SRL incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi, nu garantam ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. S.C. Inter Cosmetics S.R.L. nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc. Din acest motiv, firma isi rezerva dreptul de a nu onora comanda daca produsele nu mai sunt disponibile. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, clientul poate cere returnarea contravalorii, dar nicio alta despagubire suplimentara.

Garantia produselor:

Toate produsele comercializate de catre Inter Cosmetics SRL beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare. Produsele sunt noi, in ambalaje originale si beneficiaza de garantia legala de conformitate.

Produsele electronice/electrice cumparate prin intermediul www.cosmetics-online.ro beneficieaza de garantia obisnuita pe o perioada determinata a fiecarui produs în parte, 24 luni pentru persoane fizice si 12 luni pentru persoane juridice. Astfel, fiecare produs electronic/electric livrat va fi însotit de certificatul de garantie sau declaratie de conformitate cu specificatiile producatorului sau ale importatorului. Garantia pentru lampile neon este de 6 luni si sistemele de iluminat cu LED ale lampilor este de 12 luni. Garantia in ceea ce priveste sistemele de iluminat se refera la defectele ce inseamna intreruperea functionarii acestora, nu slabirea puterii, lucru considerat uzura normala (ex. neoanele UV). Nu se acorda garantie pentru capete de sticla de la aparatele electroderm, vasul pentru incalzit apa de la aparatele de tip vapozon, bilele de quart de la sterilizatoare. Garantia pentru scaunele vandute de societatea noastra este de 24 luni de zile (persoane fizice) si 12 luni pentru persoane juridice, de la data vanzarii, pentru roti, pompe de ridicare si alte elemente componente ale acestora. Garantia pentru scaune acopera eventualele vicii de fabricatie care nu au putut fi observate in momentul receptiei de catre client. Uzura produsului aparuta in urma utilizarii nu este acoperita de garantie. O utilizare neconforma a produselor nu este acoperita de garantie. 

Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei. Costul transportului pentru produsele trimise la garantie este suportat de Inter Cosmetics SRL. Deasemenea, produsele trimise la garantie trebuiesc sa fie insotite de certificatul de garantie in original si copie dupa factura de achizitie. Daca la receptia produselor nu aveti factura de achizitie si certificatul de garantie, acolo unde este cazul, va rugam sa ne anuntati de acest lucru in 48 de ore de la receptia produselor. 

Conditii pentru returnarea produselor

Dorinta noastra este ca produsele pe care vi le oferim sa fie in deplina concordanta cu nevoile dumneavoastra. In caz contrar, conform Ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se pot returna in 14 zile calendaristice de la primirea coletului:  "Cu excepţia cazului în care profesionistul s-a oferit să recupereze el însuşi produsele,consumatorul returnează produsele sau le înmânează profesionistului sau unei persoane autorizate de profesionist să recepţioneze produsele, fără întârziere nejustificată şi în decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat profesionistului decizia sa de retragere din contract în conformitate cu art. 11. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi de consumator înainte de expirarea perioadei de 14 zile" . Denuntarea unilatera a contractului in termenul de 14 zile se aplica doar persoanelor fizice, Pentru persoanele juridice termenul este de 7 zile calendaristice. 

Notificarea se va data, semna si trimite de catre dvs. prin e-mail la adresa: cosmeticsonline2011@gmail.com. In situatia mentionata mai sus, clientii nostri pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. In cazul in care produsul are semne de folosire si uzura, conform Ordonantei 34/2014 " Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor" .

S.C Inter Cosmetics S.R.L. se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului returnat, pe baza formularului de retur sau a notificarii trimise pe email la adresa mai sus mentionata, completate de catre client. In formularul de retur / notificarea scrisa se completeaza datele si contul bancar al titularului. Formularul de retur de pe site este doar un model. Conform legii, clientul poate să se retragă din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metoda doreste: email, postal, verbal etc.

Cheltuielile de expeditie, in cazul returului, vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014, de catre consumator: "Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor". Suma inapoiata clientului cuprinde toate sumele de bani primite de vanzator de la client pentru produsul respectiv, inclusiv costurile initiale de transport, daca este cazul. Costul de transport returnat se refera la costul de transport standard (prin posta), pentru coletele trimise prin curier nu se va returna costul de expeditie, care este non standard. Toate produsele returnate pentru care se returneaza suma integrala inapoi trebuie să fie într-o stare perfecta, fără urme de utilizare vizibile si cu certificatul de garantie in original. 

Potrivit noii Legi 249/2015, Art. 16, punctul 8, "se interzice conditionarea, sub orice forma, a drepturilor legale ale consumatorilor referitoare la produsul cumparat de pastrarea ambalajului.” Conform prevederii OUG 34/2014  „utilizatorul final este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru utilizatorul final în a-și exercita dreptul de retragere.”  Drept urmare, in cazul in care consumatorul returneaza produsul intr-o stare ce diminueaza valoarea acestuia, comerciantului i se permite sa scada o parte din suma returnata clientului.

Produsele de tipul peruci, extensii de par, cozi din par sintetic nu se pot returna, daca prezinta urme de folosire sau purtare, din motive de igiena. De aceea va rugam sa nu desfaceti ambalajul lor daca sunteti de parere ca respectiva culoare sau model nu sunt cele potrivite pentru dvs, pentru aceasta categorie de produse. Deasemenea, produsele cosmetice, de make-up, geluri UV, gene false cu prindere magnetica nu se pot returna daca prezinta sigilii desfacute sau urme de folosire.

Produsele care sunt sigilate de producator pentru protejarea continului (exemplu: geluri uv), nu pot fi returnate decat daca au sigiliul intact, sau in baza unor motive serioase (produs neconform), cererile bazate pe eventualele pareri legate de nuantele de culoare nu vor fi luate in considerare, pozele postate pe site au caracter informativ si nu pot reda intocmai realitatea. 

Sumele de bani se vor returna doar prin virament bancar.


Pentru comenzile care contin produse trimise in mod gresit de Inter Cosmetics SRL, costurile de retur si reexpediere a produselor vor fi suportate in totalitate de Inter Cosmetics SRL. Produsele se vor returna la vanzator prin Posta Romana sau curier, fara ramburs, dupa o notificare telefonica sau pe email a vanzatorului, folosind datele de contact de pe site,  urmand ca vanzatorul sa foloseasca aceeasi metoda de reexpediere a produsului. Cumparatorul trebuie sa asigure o ambalare corespunzatoare a produsului returnat, pentru a nu suferi deteriorari in timpul transportului.


Pentru produsele care ajung deteriorate la client, acesta are obligatia de anunta in scris vanzatorul de acest lucru in termen de 48 ore de la primirea coletului, pe adresa de email a site-ului, prezentand dovezi foto / video ale produsului in cauza: poze ale produsului, ambalajului si orice alta informatie o poate considera relevanta in acest sens. Sesizarile privind o deteriorare a produsului primit dupa termenul de 48 ore nu vor fi luate in considerare. Inter Cosmetics SRL acorda o grija deosebita ambalarii produselor, insa din pacate nu putem controla modul cum sunt transportate coletele prin intermediul firmelor de curierat, de acceea va rugam sa verificati conformitatea produselor dupa ce ati intrat in posesia comenzii dvs, sau de fata cu reprezentantul firmei de curierat, daca ati optat pentru deschiderea coletului la livrare.

Informatii, Comunicari

Cei care viziteaza site-ul www.cosmetics-online.ro, pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, pot impartasi informatii sau pareri pe forumul fiecarui produs in parte sau pe adresa de e-mail a site-ului atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. In cazul in care ne sunt trimise informaţii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii S.C. Inter Cosmetics SRL dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

Comenzi telefonice

Plasarea comenzilor telefonice se realizeaza pe propria raspundere. Comenzile continand decoratiuni pentru unghii (stickere, sclipici, strasuri, etc), nu se pot plasa telefonic, ci DOAR pe site. Inter Cosmetics SRL nu este raspunzator pentru eventualele erori/neintelegeri privind adresa, numar de telefon, produse, nuante de culori etc.

Disponibilitate produse

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil, pot exista situatii in care un produs sa mai apara ca fiind disponibil pe site, insa el sa se fi vandut pe alte canale si stocul sa nu fie actualizat.

Plata comenzilor se face prin virament bancar, direct cu cardul, sau ramburs, la primirea coletului. Pentru anumite produse se poate solicita plata unui avans. Deasemenea, comenzile cu o valoare a produselor sub 25 lei trebuiesc achitate in avans, prin virament bancar sau direct cu cardul. 


Contactarea clientilor

Exista situatii in care este necesara contactarea persoanelor care plaseaza cereri de comanda pe site-ul www.cosmetics-online.ro, pentru lamurirea anumitor aspecte legate de cererile de comanda primite (ex. la solicitarea persoanei ce a plasat cererea de comanda, date livrare gresite / incomplete, produs indisponibil, etc). In acest caz, persoana care a plasat cererea de comanda este contactata telefonic de catre un reprezentant Call Center. In cazul in care persoana nu raspunde la telefon, atunci va primi instiintare in scris, printr-un email, cu situatia in cauza si solicitarea de raspuns. In cazul in care persoana ce a plasat cererea de comanda nu ne contacteaza in termen de 48 ore  printr-un reply la mailul de instiintare sau telefonic la numerele de pe site (de luni-vineri, intre 10:00-17:30), cererea de comanda este anulata.

Clientii care nu isi onoreaza obligatia de ridicare a coletelor

Pentru un client care efectueaza o comanda si nu o ridica de la posta sau de la firma de curierat, este necesara plata in avans pentru urmatoarea comanda plasata. Repetarea acestui incident va duce la obligativitatea platii in avans a tuturor comenzilor plasate catre Inter Cosmetics SRL, sau blocarea clientului respectiv si anularea din sistem fara o notificare prealabila a cererilor de comenzi pe care acesta le plaseaza. Clientii care nu ridica pachetele expediate, dar care au fost achitate in avans cu cardul sau prin virament bancar, pot solicita rambursarea sumei achitate initial. Din suma rambursata clientului Inter Cosmetics va opri sumele de bani reprezentand cheltuielile de expediere si retur procesatorul de plati, pentru platile efectuate cu cardul. 

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii, comenzile celor care au un comportament abuziv la adresa societatii sau angajatilor Inter Cosmetics SRL nu vor fi onorate. 


Politica de securitate a prelucarii datelor cu caracter personal

1. Angajamentul Inter Cosmetics SRL

Protejarea sigurantei si securitatii datelor personale este importanta pentru Inter Cosmetics SRL, prin urmare, activitatile desfasurate de noi sunt in conformitate cu legislatia aplicabila referitoare la protectia sigurantei datelor si la securitatea acestora.

Acest regulament prezinta modul in care sunt colectate si utilizate aceste informatii, precum si conditiile de utilizare ale informatiilor cu caracter personal.

2. Principiile prelucrarii datelor cu caracter personal

a. Datele cu caracter personal sunt prelucrate cu buna credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

b. Datele cu caracter personal sunt colectate numai in scopuri bine determinate, explicite si legitime, iar prelucrarea ulterioara nu va fi incompatibila cu aceste scopuri.

c. Datele cu caracter personal nu se stocheaza pentru o perioada mai lunga decat este necesar pentru realizarea scopurilor in care au fost colectate.

d. Datele cu caracter personal se prelucreaza in conformitate cu drepturiloe persoanei vizate prevazute de Legea nr. 677 / 2001, cu modificarile si completarile ulterioare.

e. Se vor lua masurile necesare (stergerea sau rectificarea lor) cu privire la datele inexacte sau incomplete, din punct de vedere al scopului in care sunt colectate si pentru care vor fi prelucrate.

f. Se vor lua masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal, impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

 

3. Scopul utilizarii datelor cu caracter personal.

Inter Cosmetics SRL va colecta, utiliza, prelucra si furniza datele personale oferite numai pentru realizarea scopurilor in care au fost colectate, respectiv intocmirea facturilor, expedierea comenzilor catre clientii societatii, trimiterea de newslettere. NEACORDAREA CONSIMTAMANTULUI PENTRU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL, PRIN ACCEPTAREA IMPLICITA A TERMENILOR SI CONDITIILOR SITE-ULUI, DUCE LA IMPOSIBILITATEA ONORARII COMENZILOR PRIMITE.

 

4. Securitatea datelor personale

Pentru a proteja datele personale de distrugerea accidentala sau ilegala, de pierderea sau alterarea acestora si de accesul unor persoane neautorizate, Inter Cosmetics SRL utilizeaza masuri de securitate tehnice organizatorice. Datele personale furnizate de catre utilizator vor fi folosite numai in scopul declarat al acestei politici.

Inter Cosmetics SRL nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de email obtinute prin intermediul site-ului www.cosmetics-online.ro si nu divulga adrese de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul explicit al persoanei vizate.

 

5. Acoperirea cerintelor minime de securitate

Orice modificare a datelor cu caracter personal se poate face numai de catre utilizatori (angajati in cadrul Inter Cosmetics SRL). Computerele si alte terminale de acces catre bazele de date cu informatii cu caracter personal se afla in incaperi care se incuie.

Utilizatorii de date cu caracter personal sunt instruiti asupra importantei mentineii confidentialitatii acestora, precum si cu privire la riscurilor pe le comporta prelucrarea datelor cu caracter personal.

Pentru mentinerea securitatii datelor cu caracter personal (in special impotriva virusilor informatici), Inter Cosmetics SRL ia urmatoarele masuri:

a. Interzicerea folosirii de catre utilizatori a programelor software care provin din surse externe sau dubioase.

b. Informarea utilizatorilor in privinta pericolului privind virusii informatici.

c. Implementarea si actualizarea permanenta a unor sisteme automate de devirusare si de securitate a sistemelor informatice.

Scoaterea la imprimanta a documentelor continand date cu caracter personal se va realiza numai de catre utilizatori si numai in scopul precizat de prezentul regulament. Odata incheiat contractul, in lipsa altor prevederi legale, documentele respective aflate pe suport hartie se vor distruge.

Inter Cosmetics SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor cu caracter personal gazduite prin sistemul sau informatic.

 

Fraudele

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul www.cosmetics-online.ro, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, S.C Inter Cosmetics SRL. rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus. Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

Litigii

S.C. Inter Cosmetics S.R.L., administrator al site-ului www.cosmetics-online.ro va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.


Va rugam sa consultati si sectiunea de Conditii Retur, existenta pe site.

 

Loading...