Pentru a preîntâmpina dispariția produselor din coșul de cumpărături, vă rugăm să vă logați în contul de client, sau să creați unul înaintea plasării comenzii. Vă mulțumim!
Stoc Epuizat Ulei de masaj anticelulitic termo cu Paprika Yamuna 1000 ml, art 43781

Ulei de masaj natural cu Paprika, recomandat pentru masajul anticelulitic termic.

ULEIUL NU ESTE PREVAZUT CU POMPA!


Yamuna ulei de masaj cu Paprika reda elasticitatea pielii, imbunatateste circulatia sanguina si accelereaza metabolismul tesuturilor. Ideal este sa fie folosit in sedintele de masaj anticelulitic sau in timpul tratamentelor corporale.

Uleiul cu paprika si piper galben poate fi folosit si acasa. Fiind un produs anticelulitic foarte puternic, trebuie combinat cu un alt ulei (ex: aloe vera) in cantitati egale.

Zona pe care sunt depozitele de grasime sau celulita se maseaza, pana cand uleiul patrunde in piele. Prima reactie este cea de inrosire a pielii, care apare concomitent cu senzatia de caldura. Dupa masaj, nu faceti dus timp de 4 ore ! Produsul actioneaza si dupa terminarea masajului


UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu se recomanda femeilor insarcinate sau care alapteaza.. A NU se consuma pe cale orala! 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Ulei de masaj anticelulitic termo cu Paprika Yamuna 1000 ml, art 43781

  • Producător: Yamuna
  • Cod produs: 00006008
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
La cumpărarea acestui produs veți primi 5,60 Lei în contul de client, dacă sunteți autentificat.
  • 70,00 Lei

Etichete: Ulei de masaj anticelulitic termo cu Paprika Yamuna 1000 ml, art 43781, 00006008, Consumabile Lichide

Loading...