Pentru a preîntâmpina dispariția produselor din coșul de cumpărături, vă rugăm să vă logați în contul de client, sau să creați unul înaintea plasării comenzii. Vă mulțumim!
Stoc Epuizat Ulei de masaj anticelulitic cu Ghimbir si Lime Yamuna 1000 ml, art 41268

YAMUNA ULEI CU GHIMBIR SI LIME ESTE RECOMANDAT PENTRU MASAJUL ANTICELULITIC NON THERMO, TERAPEUTIC SI HIDRATANT.

CONTINE ULEIURI NATURALE PRESATE LA RECE IAR COMBINATIA DINTRE CITRIC SI PLANTA RADACINOASA ARE EFECT ANTIBACTERIAN,ANTIVIRAL.YAMUNA ULEI CU GHIMBIR SI LIME ESTE RECOMANDAT SI PERSOANELOR CU PIELEA SENSIBILA FIIND UN PRODUS ANTICELULITC NON THERMO POATE FI FOLOSIT DOAMELOR CARE AU FRAGITATE CAPULARA,VASE SPARTE SAU VARICE.

LIME-UL ESTE CUNOSCUT CA FIIND BOGAT IN VITAMINELE C,E,MINERALE CA SI MAGNEZIU SI CALCIU SI ACIZI GRASI ESENTIALI AVAND PROPIETATI DE REGENERARE SI RESTRUCTURARE A EPIDERMEI.ESTE FOLOSIT DE SECOLE PENTRU ROLUL DECONGESTIONANT ,DURERI MUSCULARE SI ARTICULARE.


UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu se recomanda femeilor insarcinate sau care alapteaza.. A NU se consuma pe cale orala! 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Ulei de masaj anticelulitic cu Ghimbir si Lime Yamuna 1000 ml, art 41268

  • Producător: Yamuna
  • Cod produs: 00006543
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
La cumpărarea acestui produs veți primi 5,60 Lei în contul de client, dacă sunteți autentificat.
  • 70,00 Lei

Etichete: Ulei de masaj anticelulitic cu Ghimbir si Lime Yamuna 1000 ml, art 41268, 00006543, Consumabile Lichide

Loading...