Pentru a preîntâmpina dispariția produselor din coșul de cumpărături, vă rugăm să vă logați în contul de client, sau să creați unul înaintea plasării comenzii. Vă mulțumim!
Suport pentru pensule de manichiura si accesorii Auriu cu Crystale - 39042

Suport pentru pensule de manichiura si accesorii Auriu cu Crystale

Un suport pentru perii, coroană aurie cu zirconiu cubic De câte ori ți-ai murdărit pensula cu gel așezându-l pe un pachet de produs deschis când nu l-ai folosit pentru moment? Această problemă o are fiecare stilist de unghii care, într-un program grăbit și încărcat, așează peria în locuri aleatorii între un client și celălalt ...

Avem soluția perfectă pentru asta, care vă va scuti de mănușile și produsele lipicioase de unică folosință suport compact, elegant, în formă de coroană.  Standul în formă de coroană este un gadget frumos și extrem de util în saloanele de coafare a unghiilor, setat cu imitație de zirconiu cubic.

Datorită acestuia, fără a expune spațiul la murdărie, puteți pune în siguranță toate periile pe care le folosiți - pentru gel, gel acrilic și nail art.

Munca ta va deveni mai sigură și mai ordonată. 

Culoare: Auriu

Material: Metal cu sticla

Dimensiuni: 4,0 cm diametru  x 1,8 cm inaltime

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Suport pentru pensule de manichiura si accesorii Auriu cu Crystale - 39042

  • Cod produs: 5903211339042
  • Disponibilitate: 10
La cumpărarea acestui produs veți primi 1,44 Lei în contul de client, dacă sunteți autentificat.
  • 18,00 Lei

Etichete: Suport, pentru, pensule, manichiura, accesorii, FL1047, Suport pentru pensule de manichiura si accesorii FL1047

Loading...