Pentru a preîntâmpina dispariția produselor din coșul de cumpărături, vă rugăm să vă logați în contul de client, sau să creați unul înaintea plasării comenzii. Vă mulțumim!
Pungi pentru sterilizare la pupinel autosigilabile Prima 51x 254 mm- 10 buc, art VTR 0853

Pungi autosigilante din nylon pt sterilizare la pupinel 10 bucati


Instructiuni de folosire:
1. Curatati cu atentie și clatiti instrumentele ce urmeaza a fi sterilizate.
2. Lasati instrumentele sa se usuce complet.
3. Selectati dimensiunea potrivita a pungii și introduceti instrumentele sau caseta de instrumente inauntru.
Indepartati folia protectoare și apasati ferm pentru lipirea pungii.
4. Aplicati indicatorul de sterilizare. Indicatorul de sterilizare nu se lipeste pe cutiile de sterilizare sau instrumentar de lucru.
5. Punga impreuna cu instrumentele se pun in cutia de sterilizare, apoi aceasta va fi introdusa in Pupinel, se selecteaza intervalul de temperatura dorit.

Deoarece sterilizarea începe abia în momentul în care întreg conținutul aparatului a atins temperatura de lucru, ciclul de sterilizare propriu-zisă poate dura 2 ore la 160 de grade sau 1 oră la 170 de grade, din momentul atingerii pragului termic necesar. Se recomandă temperatura de 160 grade pentru sterilizarea instrumentarului metalic și ascuțit și cea de 170 grade pentru obiecte de bumbac, hârtie (nu se va depăși această limită, întrucât obiectele respective pot suferi un proces de carbonizare și deteriorare ireversibilă).

Odată ciclul încheiat, temperatura trebuie să scadă lent, iar ușa aparatului se deschide abia în momentul în care temperatura indicată este de sub 50 de grade Celsius.

ATENTIE! Este OBLIGATORIU ca toate intrumentele sa reziste procesului de sterilizare la care sunt supuse. A se verifica instructiunile de sterilizare date de fiecare producator al instrumentarului.

ATENTIE!!!

Nu introduceti in punga instrumentele ude sau apa. Umiditatea instrumentelor a pungii sau a indicatorului de sterilizare, duce iremediabil la explozia și arderea ambalajului și carbonizarea indicatorului de sterilizare! Instrumetele trebuiesc uscate inainte de sterilizare deoarece umiditatea va afecta procesul.
Timpul și temperatura optima pentru  sterilizare caldura uscata este 160°C (320°F) timp de 2 ore , 170°C (340°F) pentru 1 ora. Nu folositi o temperature mai mare decat cea de 170°C (340°F) chiar daca micsorati timpul de sterilizare. Efectul imediat este distrugerea obiectelor sterilizate, a ambalajului și a indicatorului de sterilizare.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Pungi pentru sterilizare la pupinel autosigilabile Prima 51x 254 mm- 10 buc, art VTR 0853

  • Producător: Prima
  • Cod produs: 00006147
  • Disponibilitate: 20
La cumpărarea acestui produs veți primi 1,20 Lei în contul de client, dacă sunteți autentificat.
  • 15,00 Lei

Etichete: Pungi, pentru, sterilizare, pupinel, autosigilabile, Prima, 51x, 254, mm-, buc, , art, VTR, 0853, Pungi pentru sterilizare la pupinel autosigilabile Prima 51x 254 mm- 10 buc, art VTR 0853

Loading...