Pentru a preîntâmpina dispariția produselor din coșul de cumpărături, vă rugăm să vă logați în contul de client, sau să creați unul înaintea plasării comenzii. Vă mulțumim!
Polygel /Acrylgel MollyLac pentru constructie 50 ML - 20 Bean Paste 15798

PolyGel UV/ LED pentru constructie unghii Allepaznokcie

Are o adreneta si rezistenta ridicata, motiv pentru care este recomandat atat pentru unghii scurte cat si pentru forme extreme. 

Avantajele acrilgelului:  puterea acrilicului combinată cu caracteristicile gelului proces de construcție ușor și rapid pe forme duble densitate: nu inundă cuticulele fara bule de aer monofazic nici un miros nu se coace în lampă Amintiți-vă, consistența groasă permite modelarea și coafarea expresă a unghiilor.

Prin utilizarea acrilogelului cu ajutorul formelor duale, adică formelor de plastic reutilizabile, economisești timp și poți fi sigur de construcția corectă.

Vă recomandăm să aplicați un primer înainte, care va asigura o mai bună aderență a gelului. Sep une acrilgelul in forma de tips specială, reutilizabilă, apăsați o cantitate mică de acrylgel și cu o perie de silicon (sau un băț de lemn) înmuiată într-un lichid dedicat, întindeți gelul astfel încât părțile laterale să nu fie prea groase. Puneți forma pe unghie și apăsați-o ușor înainte de a o introduce în lampa UV / LED.

Se întărește într-o lampă UV / LED 60s, UV 120s. Aplicați un top coat lucios sau o nuanta de oja.

Cantitate: 50 gr

CuloareBean Paste 

Pretul este pentru o bucata. 



Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Polygel /Acrylgel MollyLac pentru constructie 50 ML - 20 Bean Paste 15798

  • Producător: Allepaznokcie
  • Cod produs: 5903990515798
  • Disponibilitate: 4
La cumpărarea acestui produs veți primi 4,64 Lei în contul de client, dacă sunteți autentificat.
  • 58,00 Lei

Etichete: Polygel /Acrylgel MollyLac pentru constructie 50 ML - 20 Bean Paste 15798, 5903990515798, Polygel, Acrilgel

Loading...