Pentru a preîntâmpina dispariția produselor din coșul de cumpărături, vă rugăm să vă logați în contul de client, sau să creați unul înaintea plasării comenzii. Vă mulțumim!
Pila buffer semiluna Staleks, granulatie 100/180, art NFB 41-69255

Buffer semilună pentru unghii de la STALEKS PRO, un instrument esențial pentru unghii perfecte în fiecare salon de înfrumusețare. Conceput pentru a oferi o experiență confortabilă și eficientă, aceste pile sunt folosite pentru nivelarea plăcii unghiale, dând forma necesară unghiilor naturale și pregătindu-le pentru aplicarea unui strat artificial.

Potrivite pentru corectarea și netezirea neregulilor de suprafață ale plăcii unghiale după modelare, precum și pentru lustruirea unghiilor tehnice, aceste pile sunt indispensabile în procesul de îngrijire a unghiilor. Capetele rotunjite ale bufferului au o prelucrare specială, asigurându-se că nu rănesc clientul și permitându-vă să lucrați convenabil în jurul cuticulei și sinusurilor.

Cu o acoperire abrazivă de înaltă calitate, aceste pile își păstrează proprietățile pentru o lungă perioadă de timp, garantându-vă rezultate precise și constante la fiecare utilizare. Forma semilună oferă un confort sporit în timpul lucrului și permite o manevrare ușoară și precisă în procesul de modelare a unghiilor.

Fiecare buffer are dimensiunea de 178*30*12 mm

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Pila buffer semiluna Staleks, granulatie 100/180, art NFB 41-69255

  • Producător: Staleks
  • Cod produs: 00007681
  • Disponibilitate: 4
La cumpărarea acestui produs veți primi 0,28 Lei în contul de client, dacă sunteți autentificat.
  • 3,50 Lei

Etichete: Pila buffer semiluna Staleks, granulatie 100/180, art NFB 41-69255, nou, Pile de Unghii

Loading...