Pentru a preîntâmpina dispariția produselor din coșul de cumpărături, vă rugăm să vă logați în contul de client, sau să creați unul înaintea plasării comenzii. Vă mulțumim!
Stoc Epuizat Parafina cu portocale pentru tratamente cosmetice Isabelle Nails 500 ml - 35771

ISABELLENAILS
Parafină cosmetică 500 ml
Parafina cosmetică Isabelle Nails este produsul perfect pentru îngrijirea zilnică a pielii mâinilor și picioarelor. Conține emolienți și substanțe active - ulei de migdale dulci și ceară de albine, datorită cărora pielea ta va fi incredibil de netedă și hrănită.
Datorită compoziției bogate și a conținutului ridicat de substanțe nutritive, nu va trebui să folosiți o cremă înainte de tratament
Parafina cosmetică IsabelleNails este produsă în Polonia.
 
Uleiul de migdale dulci previne deshidratarea celulelor, prin urmare hidratează perfect pielea. În plus, îl hrănește, îl înmoaie și îl regenerează și îl face să-și recapete strălucirea pierdută, prospețimea și aspectul sănătos.
 
Uleiul de migdale oferă o protecție cuprinzătoare împotriva efectelor nocive ale mediului, soarelui, vântului și frigului. Întărește stratul hidro-lipidic al pielii, previne ruperea capilarelor mici, așa-numitele „venele păianjen”.
 
Ceara de albine, atunci când este aplicată pe piele, construiește un strat lipidic, așa că o înconjoară cu un strat care ajută la reținerea apei în ea. Ca urmare, pielea nu se usucă, este suplă și matasoasă la atingere. Vitamina A prezentă în ceara de albine nu numai că distruge radicalii liberi, dar stimulează și celulele pielii să producă colagen.
Urmarea unui tratament cu parafina are un efect foarte relaxant. Este recomandat pentru durerile articulare și alte afecțiuni reumatice - cu o utilizare regulată aduce ameliorare de lungă durată. În contact cu parafina caldă, porii pielii se deschid și substanțele hidratante și lubrifiante sunt absorbite de piele. Tratamentul relaxează și relaxează mușchii și articulațiile.
 
Stratul de parafină menține căldura și umezeala, deschide porii pielii. Baia de parafină înmoaie cuticula din jurul unghiilor - facilitează efectuarea unei manichiuri și a pedichiurii.
Efectul este imediat și vizibil timp de câteva zile. Deja după primul tratament cu parafină, puteți observa efecte pozitive, pielea este netedă, moale și delicată. Pentru a menține efectul, vă recomandăm utilizarea sistematică, cel puțin de două ori pe săptămână.
Instrucțiunile de utilizare:
Se dizolvă parafina în aparatul de parafină.
Înainte de a începe tratamentul, efectuați un peeling pe zona de tratat.
Înmuiați zona pregătită în parafină încălzită timp de min. de 2 ori.
Puneți mănuși de folie și pe cele din frotir. Lăsați parafina pe piele timp de 20 de minute.
 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Parafina cu portocale pentru tratamente cosmetice Isabelle Nails 500 ml - 35771

  • Producător: Allepaznokcie
  • Cod produs: 5902191235771
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
La cumpărarea acestui produs veți primi 1,36 Lei în contul de client, dacă sunteți autentificat.
  • 17,00 Lei

Etichete: Parafina, portocale, pentru, tratamente, cosmetice, Isabelle, Nails, 500, 35771, Parafina cu portocale pentru tratamente cosmetice Isabelle Nails 500 ml

Loading...