Pentru a preîntâmpina dispariția produselor din coșul de cumpărături, vă rugăm să vă logați în contul de client, sau să creați unul înaintea plasării comenzii. Vă mulțumim!
Namol de la Marea Moarta pentru masca faciala, Silcare Dead Sea Mud 300 g, art 28211

 

Namolul de la Marea Moarta este extras manual si uscat la soare, pastrandu-se astfel toate proprietatile namolului ud. Regenereaza, ingrijeste si hranestei pielea. Deasemenea, curata si catifeleaza pielea, lasand-o proaspata, mata si hidratata. Stimuleaza circulatia. Namolul contine in concentratii mari minerale si elemente cum ar fi magneziu, potasiu, fier, sulfati, carbonati, etc.

Utilizare:

-ideal pentru fata si corp si toate tipurile de piele

-nu contine parfum si conservanti

Beneficii

- regenereaza, ingrijesti si hraneste pielea

-imbunatateste circulatia

Mod de folosire:

- se adauga o cantitate de namol intr-un bol de sticla sau ceramica, peste care se adauga apa plata sau fiarta si racita, si se amesteca pana cand se obtine o pasta cu consistenta vascoasa ( in cazul mastilor faciale sunt suficiente 3-4 lingurite de namol si cativa stropi de apa).  Se aplica un strat subtire de namol pe fata, evitandu-se zona ochilor. Pentru indepartare, se clateste cu apa calda. 

        Prima aplicare ar trebui sa dureze doar 2-3 minute, pentru a se testa reactia pielii. Urmatoarea aplicare se poate prelungi la 4-6 minute. In cele din urma, masca se poate aplica pentru 10-15 minute, in functie de sensibilitatea epidermei. Un tratament complet ar trebui sa dureze 5-6 saptamani, de 2 ori pe saptamana. Inrosirea pielii si o usoara senzatie de arsura sunt normale. In cazul unei senzatii de arsura mai intense, aparitia de umflaturi sau alte reactii similare, nu folositi masca. 

Namolul este foarte iritant pentru ochi. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta. 

Cantitate: 300 g

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Namol de la Marea Moarta pentru masca faciala, Silcare Dead Sea Mud 300 g, art 28211

La cumpărarea acestui produs veți primi 2,80 Lei în contul de client, dacă sunteți autentificat.
  • 28,00 Lei

Etichete: Namol de la Marea Moarta pentru masca faciala, Silcare Dead Sea Mud 300 g, art 28211, 00001463, Consumabile/ Lichide

Loading...