Pentru a preîntâmpina dispariția produselor din coșul de cumpărături, vă rugăm să vă logați în contul de client, sau să creați unul înaintea plasării comenzii. Vă mulțumim!
Gomaj pentru corp cu migdale Yamuna 500 g, art 41565

GOMAJ DE CORP CU MIGDALE YAMUNA - Crema abraziva pentru corp, revitalizanta si hidratanta. Indeparteaza celulele epidermice moarte, imbunatateste vizibil calitatea pielii si ajuta la oxigenarea acesteia, pentru a putea absorbi mai bine substantele active.



Inainte de orice tratament corporal este bine, ca cel putin o data pe saptamana sa efectuam un peeling corporal!


Mod de folosire: cu miscari circulare se aplica cantitatea necesara de gomaj si se maseaza pana ce sunt indepartate celulele moarte. Surplusul se sterge cu un prosop umed.
Nu contine conservanti si coloranti.


Contraindicatii: piele iritata, arsa de soare, sensibila, cuperozica, cu rani deschise sau alergica la unul din ingredientele produsului. Nu este indicat sa fie folosit inaintea unei impachetari (la cald sau la rece) cu produse termo-active!


UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise sau arsuri solare. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Gomaj pentru corp cu migdale Yamuna 500 g, art 41565

  • Producător: Yamuna
  • Cod produs: 00006274
  • Disponibilitate: 1
La cumpărarea acestui produs veți primi 4,00 Lei în contul de client, dacă sunteți autentificat.
  • 50,00 Lei

Etichete: Gomaj pentru corp cu migdale Yamuna 500 g, art 41565, 00006274, Produse Pentru Masaj

Loading...