Pentru a preîntâmpina dispariția produselor din coșul de cumpărături, vă rugăm să vă logați în contul de client, sau să creați unul înaintea plasării comenzii. Vă mulțumim!
Stoc Epuizat Gel de masaj anticelulitic cu trandafir japonez Yamuna 1000 ml, art 43385

Gelul cu trandafir japonez Yamuna este aliatul ideal cand vine vorba de remodelare corporala.Extractul de trandafir japonez are proprietăți antiinflamatoare, antiseptice, antiiritante, astringente, efect tonic și revigorant.Extractele de ceai verde și cafea verde din gelul Yamuna au efect antioxidant și ajută la menținerea elasticității pielii.Extractul din rădăcina de urzică indiană favorizează descompunerea grăsimilor, rășina arborelui de balsam indian (Cammiphora Mukul) ajută la topirea țesuturilor grase prin reducerea trigliceridelor.

Datorita extractului de trandafir japonez, gelul Yamuna este compatibil si cu pielea sensibila.

NU CONTINE PARAFINA, COMPONENTE ARTIFICIALE, SUBSTANTE DE ORIGINE ANIMALA SI PARABENI.ACEST PRODUS NU ESTE TESTAT PE ANIMALE.

UTILIZARE: NUMAI PENTRU UZ EXTERN, PE PIELEA CURATA, FARA RANI DESCHISE. NU SE APLICA IN JURUL OCHILOR SAU A GURII.A SE EFECTUA TESTAREA PE O SUPRAFATA MAI MICA A PIELII. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR.NU SE RECOMANDA FEMEILOR INSARCINATE SAU CARE ALAPTEAZA. A NU SE CONSUMA ORAL!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Gel de masaj anticelulitic cu trandafir japonez Yamuna 1000 ml, art 43385

  • Producător: Yamuna
  • Cod produs: 00007140
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
La cumpărarea acestui produs veți primi 6,96 Lei în contul de client, dacă sunteți autentificat.
  • 87,00 Lei

Etichete: Gel de masaj anticelulitic cu trandafir japonez Yamuna 1000 ml, art 43385, 00007140, Creme pentru masaj

Loading...