Pentru a preîntâmpina dispariția produselor din coșul de cumpărături, vă rugăm să vă logați în contul de client, sau să creați unul înaintea plasării comenzii. Vă mulțumim!
Stoc Epuizat Crema de masaj corporal cu scortisoara Yamuna 1000 ml, art 46195

Yamuna Crema de masaj cu Scortisoara

Yamuna Crema de masaj cu Scortisoara este o crema de uz general, neutra, cu continut ridicat de scortisoara. Se absoarbe incet din cauza consistentei grase, de aceea este perfecta atat pentru masajul anticelulitic, cat si pentru cel de relaxare. Crema de masaj yamuna cu scortisoara este recomandata in special persoanelor care au probleme cardiace si fragilitate capilara. Ingredientele dezvolta elasticitatea pielii, totodata regenereaza echilibrul acesteia. Yamuna crema de masaj cu scortisoara fi folosita in combinatie cu alte produse hidrosolubile si liposolubile.

UTILIZARE: Numai pentru uz extern, pe pielea curata, fara rani deschise. Nu se aplica in jurul ochilor sau a gurii. A se efectua testarea pe o suprafata mai mica a pielii. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se folosi de persoanele alergice la scortisoara, femei insarcinate sau care alapteaza.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Crema de masaj corporal cu scortisoara Yamuna 1000 ml, art 46195

  • Producător: Yamuna
  • Cod produs: 00006794
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
La cumpărarea acestui produs veți primi 3,84 Lei în contul de client, dacă sunteți autentificat.
  • 48,00 Lei

Etichete: Crema de masaj corporal cu scortisoara Yamuna 1000 ml, art 46195, 00006794, Creme pentru masaj

Loading...