Pentru a preîntâmpina dispariția produselor din coșul de cumpărături, vă rugăm să vă logați în contul de client, sau să creați unul înaintea plasării comenzii. Vă mulțumim!
Stoc Epuizat Baza de machiaj iluminatoare, antirid, Ingrid Mineral Silk & Lift Energizing 30ml art 90379

Mineral Silk&Lift Energizing Base este o bază de îngrijire energizantă care, datorită formulei sale inovatoare, are grijă de pielea feței în timpul îngrijirii zilnice.  Mineral Silk&Lift Energizing Base de la Ingrid este un produs 100% vegan, ceea ce inseamna ca nu contine ingrediente de origine animala.

De asemenea, formula de bază nu conține silicon, care poate împovăra pielea. Datorită consistenței ușoare, baza se absoarbe rapid și nu lasă un strat gras pe piele. Compoziția cosmetică include și extracte de portocale roșie și grapefruit, care ajută la luminozitatea pielii și la întârzierea procesului de îmbătrânire. Ingredientele naturale bogate în antioxidanți, vitamine și minerale oferă protecție suplimentară împotriva radicalilor liberi și a razelor UV. Mineral Silk&Lift Energizing Base nu este doar un cosmetic de îngrijire, ci și o bază ideală de machiaj. Datorită acesteia, pielea este vizibil mai moale, iar machiajul durează mult mai mult.

Mod de utilizare:
Aplicati un pic de produs pe zona fetei, se utilizeaza separat sau sub machiaj. 
Produs fabricat in Polonia
Cantitate: 30 ml

 

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Baza de machiaj iluminatoare, antirid, Ingrid Mineral Silk & Lift Energizing 30ml art 90379

  • Cod produs: 00007594
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
La cumpărarea acestui produs veți primi 1,70 Lei în contul de client, dacă sunteți autentificat.
  • 17,00 Lei

Etichete: Baza de machiaj iluminatoare, antirid, Ingrid Mineral Silk & Lift Energizing 30ml art 90379, nou, Baze pentru machiaj

Loading...