Pentru a preîntâmpina dispariția produselor din coșul de cumpărături, vă rugăm să vă logați în contul de client, sau să creați unul înaintea plasării comenzii. Vă mulțumim!
Din cauza temperaturilor scazute vă rugăm să nu deschideți produsele pentru cel puțin 60 de minute de la primirea lor, pentru a nu risca deteriorarea acestora în caz de îngheț. Vă mulțumim!
Cap de freza electrica Taifun con ascutit dur 2M 36

Capetele de freză carbid Taifun sunt mai eficiente decât cele clasice și sporesc munca tehnicienelor. Datorită formei optime și modului inovativ de tăiere, au o viață îndelungată - peste 1000 de utilizări. Sunt extrem de rezistente la diferite tipuri de sterilizare. Oferă siguranță, deoarece datorită modului nou de tăiere nu rănesc patul unghial.
Sunt realizate din materiale de înaltă calitate, de putere ridicată și rezistente la coroziuni. Îndepărtează materialul artificial mult mai repede și datorită conducției termice scăzute, nu se încălzește, astfel îndepărtarea materialului artificial devine plăcută și comfortabilă, fără senzație de ardere. Nu reține materialul îndepărtat, astfel nu se astupă.

Rezistă în soluțiile de dezinfectare și sterilizare termică. Este universal și se potrivește la majoritatea aparatelor de pilire. 
Duritate: Ridicata
Materialul la care poate fi folosit: Ojă Semipermanentă, Gel UV, Acryl, Acryl Pro Gel
Diametru: 6 mm
Vârf: Ascuțit/Rotunjit
Import: Rusia

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Cap de freza electrica Taifun con ascutit dur 2M 36

La cumpărarea acestui produs veți primi 3,90 Lei în contul de client, dacă sunteți autentificat.
  • 78,00 Lei

Etichete: Cap de freza electrica Taifun con ascutit dur 2M 36, 00006676, Accesorii de Aparate

Loading...