Vopsea pentru gene si sprancene Refectocil 15 ml Gri / Grafit nr 1.1

Vopsea pentru gene si sprancene Refectocil, fabricata in Austria, produs profesional.

Vopseaua Refectocil este rezistenta, coloreaza permanent genele, accentuandu-le astfel intreaga lungime.

La o sedinta se foloseste vopseaua din 2 cm de tub si 10 picaturi de oxidant lichid sau 15-20 picaturi de oxidant crema.

Pachetul contine reteta de preparare si un betisor pentru amestec si aplicare.

Acest produs necesita oxidantul de concetratie 3% (lichid sau crema) , care nu este inclus.

Acest produs poate cauza reactii alergice, de aceea este recomandat ca inainte de folosirea vopselei Refectocil sa se efectueze un test de alergie cu 48-72 ore inainte de folosire. 


Pregatire: Inainte de aplicarea vopselei de gene si sprancene, folositi demachiantul pentru ochi Refectocil sau un alt demachiant care indeparteaza grasimea. Genele si sprancenele trebuie sa fie uscate si fara grasime pentru a obtine o colorare mai buna. Aplicati pe pleoapa inferioara o cantitate mica de crema protectoare Refectocil, apoi aplicati pe fiecare pleoapa inferioara o hartie de protectie.

Amestecul (Mix 1:1) : chiar inante de aplicare, amestecati intr-un recipient nemetalic o cantitate mica de vopsea (2 cm din tub) cu 10 picaturi de oxidant lichid Refectocil sau 15 – 20 picaturi de oxidant crema Refectocil. Amestecati cu  un obiect nemetalic pana cand obtineti o pasta omogena.

Vopsirea: pe tot parcursul procesului de aplicare clienta trebuie sa tina ochii inchisi. Aplicati vopseaua mai intai pe gene cu ajutorul unui aplicator nemetalic pana ce ati acoperit toata suprafata. Apoi aplicati aceeasi nuanta sau o nuanta mai deschisa de vopsea pe sprancene in sensul cresterii firului de par.

Timp de actionare: 5 – 10 minute in functie de intensitatea dorita.

Curatarea spranenelor: Dupa finalizarea timpului de actionare, indepartati excesul de vopsea cu un disc de bumbac uscat. In cazul in care vopseaua a intrat in contact cu pielea, indepartati rapid şi cu grija petele de vopsea cu ajutorul solutiei speciale Refectocil. Evitati contactul cu genele si cu zona ochilor.

Curatarea genelor: dupa finalizarea timpului de actionare, indepartati hartia de protectie si apoi indepartati excesul de vopsea cu ajutorul unui disc de bumbac uscat. Indepartati imediat rezidurile de vopsea cu un disc de bumbac umed. Clienta trebuie sa tina ochii inchisi pana la terminarea procedeului de curatare. 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Vopsea pentru gene si sprancene Refectocil 15 ml Gri / Grafit nr 1.1

  • 18,00 Lei

Etichete: Vopsea, pentru, gene, sprancene, Refectocil, Gri, Grafit, 1.1, Vopsea pentru gene si sprancene Refectocil 15 ml Gri / Grafit nr 1.1

Loading...