Sapun natural dobrogean nutritiv cu namol si lapte de capra Techir 120 gr

Descoperă formula exclusivă cu resurse naturale autohtone din inima lacului Techirghiol, unturi vegetale, extracte active, uleiuri nutritive și uleiuri esențiale terapeutice.

Săpunul Dobrogean Techir este un produs natural și complex, cu ingrediente tradiționale dobrogene ce răsfață pielea mâinilor, a corpului și tenul. Proprietățile remineralizante și hidratante oferite de apa salină , nămolul sapropelic din lacul Techirghiol, laptele de capră, mierea și polenul, oferă acestui săpun capacitatea de a răsfăța întregul corp. Uleiurile de măsline și ricin împreună cu glicerina sunt recunoscute pentru acțiunea hrănitoare la nivelul epidermei, fiind buni umectanți ce îngrijesc pielea deshidratată. Apoi, pielea se bucură de un tratament nutritiv oferit de untul de cocos și untul de palmier. Acțiunea nutritivă a unturilor vegetale se îmbină perfect cu beneficiile terapeutice ale mixului de uleiuri esențiale de scorțisoară și portocală.

Începe și încheie ziua cu un mic ritual SPA, chiar la tine acasă!


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Sapun natural dobrogean nutritiv cu namol si lapte de capra Techir 120 gr

  • Cod produs: 00003036
  • Disponibilitate: 1
  • 14,00 Lei

Etichete: Sapun, natural, dobrogean, nutritiv, namol, lapte, capra, Techir, 120, Sapun natural dobrogean nutritiv cu namol si lapte de capra Techir 120 gr

Loading...