Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Bine ati venit la magazinul nostru www.Cosmetics-Online.ro

Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre inainte de a face o comanda.

Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste conditiile mai jos mentionate.

Inainte de a face o comanda, daca aveti vreo nelamurire, va rugam sa ne scrieti la adresa: cosmeticsonline2011@gmail.com

 

Garantii Produse

Toate produsele afişate pe site-ul www.Cosmetics-Online.ro beneficiază de garanţie pe o perioadă determinată, mentionată în certificatul de garanţie al fiecarui produs în parte, sau pe ambalajul produsului, de la caz la caz. Produsele achiziţionate sunt livrate împreună cu certificat de garanţie şi/sau declaraţie de conformitate cu specificaţiile producatorului sau ale importatorului.

 

Conditii de Expediere Comenzi
Orice comanda plasata pe website-ul nostru se va confirma telefonic sau pe e-mail de catre cumparator, sau de catre unul din operatorii nostri. In lipsa acestei confirmari, verbale sau in scris, comanda nu va fi expediata. Deasemenea, ne rezervam dreptul de a nu onora comenzi efectuate de clienti care nu au ridicat colete expediate anterior, decat cu plata integrala a comenzii in avans. Comenzile se pot expedia prin Posta Romana (termen de livrare- intre 2 si 5 zile, in functie de destinatie si conditii meteo) sau printr-o firma de curierat (termen de livrare- intre 24 si 72 de ore, in functie de destinatie si conditii meteo).

 

Conditii de Returnare

 Daca nu sunteţi mulţumit de produsele cumpărate, ne puteţi contacta pentru returnare în termen de 14 zile şi noi vă vom restitui contravaloarea produselor achitate de dumneavoastră, dupa o verificare prealabila a produselor returnate.
Legislaţia română prevede: "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului." (Ordonanţa Guvernului nr. 130/2000).
Produsele se pot returna, în ambalajul original și nedesigilate (în cazul produselor cosmetice sigilate de fabricant cu scopul de a proteja conținutul), în termen de 14 zile lucrătoare de la primire, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, anunţând acest retur în prealabil, doar în scris, pe adresa de e-mail, menţionând data comenzii şi numele pe care s-a făcut comanda iniţială.

Produsele care prezinta urme de uzura, folosire sau zgarieturi pot fi acceptate pentru retur, dar suma rambursata cumparatorului va fi diminuata cu un procent intre 10%-50%, costuri care reprezinta costurile suportate de Inter Cosmetics SRL pentru a aduce produsul la starea initiala, sau daca acest lucru nu mai este posibil, pentru revanzarea lui in categoria "Produselor Deterioarate". (exemplu: matrita metalica pentru decor unghii, in momentul folosirii se va murdari de oja sau zgaria superficial, prin urmare nu mai poate fi returnat ca si produs nou, si vandut mai departe_

Produsele care sunt sigilate de producator pentru protejarea continului (exemplu: geluri uv), nu pot fi returnate decat daca au sigiliul intact, sau in baza unor motive serioase (produs neconform), cererile bazate pe eventualele impresii legate de nuantele de culoare nu vor fi luate in considerare, pozele postate pe site au caracter informativ si nu pot reda intocmai realitatea. 
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind un serviciu de transport care sa asigure integritatea produselor returnate (de ex, o lupa cosmetica nu se poate returna fiind expediata prin posta, doar printr-o firma de curierat). Produsele returnate prin coletărie vor fi expediate fără ramburs. SC Inter Cosmetics SRL va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Produsele trebuiesc ambalate corespunzator pentru a nu suferi deteriorari de orice fel in timpul transportului. Produsele deteriorate datorita unei ambalari defectuoase sau manipulari necorespunzatoare la returul catre vanzator, nu vor fi acceptate pentru retur si retrimise cumparatorului. 
Daca este returnata integral o comanda, clientului i se vor rambursa atat contravaloarea produselor, cat si costurile initiale de expediere, daca au existat, doar pentru expedierea standard, adica prin Posta Romana (exemplu: un client a plasat o comanda care a dorit sa ii fie expediata prin curierat - cost transport 20 lei, doreste sa returneze produsele din varii motive, suma rambursata va cuprinde contravaloarea produselor, plus 10 lei, cat ar fi fost taxa de expediere prin posta). Pentru comenzile returnate partial, se va returna doar contravaloarea produselor. Pentru comenzile expediate gresit din vina Inter Cosmetics SRL, toate costurile de retur si reexpediere vor fi suportate de Inter Cosmetics SRL, alegandu-se aceeasi modalitate de transport cum a fost initial aleasa de cumparator.

Produsele de tipul peruci, extensii de par, cozi din par sintetic nu se pot returna, daca prezinta urme de folosire, din motive de igiena. De aceea va rugam sa nu desfaceti ambalajul lor daca sunteti de parere ca respectiva culoare sau model nu sunt cele potrivite pentru dvs, pentru aceasta categorie de produse.

Pentru produsele care ajung deterioarate la client, din vina firmei de curierat sau a unei ambalari necorespunzatoare, termenul de reclamare al acestui fapt este de 24 ore din momentul primirii coletului.

Declararea Responsabilitatii

Conţinutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietatea Inter Cosmetics SRL. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar ambalajele produselor efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, formă, aspect, etc.), singurul garantat a fi corespunzător specificaţiilor prezentate pe site (gramaj, culoare, textură, accesorii, etc ) fiind produsul în sine. S.C. Inter Cosmetics SRL îşi rezervă dreptul de a nu onora o comanda în cazul în care unul sau mai multe produse comandate nu mai exista in stoc. Orice reclamaţie privind diferente cantitative sau calitative va fi transmisă către Inter Cosmetics SRL în maximum 24 de ore de la recepţionarea produselor (telefonic sau în scris pe e-mail).

 

Politica de Confidentialitate

Cosmetics-Online.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terţi şi să le foloseasca numai în scopul stabilirii contactului cu clienţii săi, precum şi în scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de funcţionarea site-ului şi a ofertelor acestuia.

Cosmetics-Online.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul său, şi poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Utilizatorii website-ului nu sunt obligaţi să furnizeze datele personale, însă acest refuz va conduce la imposibilitatea onorarii comenzilor. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Cosmetics-Online.ro poate opta pentru ştergerea acesteia din baza noastra de date.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorul beneficiază de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei. Totodată, utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc şi să solicite modificarea sau ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată pe cale poştală la adresa Inter Cosmetics SRL, str. Atelierele Noi, Nr 1, sector 1, cod postal 014751, Bucuresti.

 

Taxe Suplimentare

Preţul final plătit de client este format din preţul produsului afişat pe site şi din cheltuielile de expediţie, daca este cazul.

Preturile afisate pe site includ TVA.

 

 

Conditii Legale

Website-ul Cosmetics-Online.ro funcţionează conform prevederilor legale ale Statului Român, fiind operat de către S.C. Inter Cosmetics SRL, CUI: RO 34471894,  J40/5491/2015

 

Dispute si Conflicte

Orice conflict se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin întelegere între cele doua părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de competenţa instanţelor româneşti.

 

Dispozitii Finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii şi cumpărarea produselor, clientul acceptă fără obiecţiuni TERMENII ŞI CONDIŢIILE din prezentul document, valoarea acestora fiind aceeaşi cu un contract valabil încheiat.

Loading...